Må bra tips

DSC_0096

Gäller att jobba på alla plan nu för att ha en så frisk höst och vinter som bara möjligt. Hitintills har jag och barnen klarat oss utan förkylningar. Här är två av mina tips för att hålla hälsan på topp:

1. Blanda powerfrön i en burk som du använder som strössel över gröt, flingor, i smoothies osv. Den här gången hade jag frön som pumpa, sesam. chia och solros. Barnen vet att det alltid får sådär en matsked strösslad över frukosten och de tycker om det.

2. Spicemasters Morning Wellness. Blandning av ekologiska kryddor: gurkmeja, kanel, kardemumma och ingefära. En mix av kryddor som anses ha hälsobringande effekter genom antioxidantiska såväl som antiinflammatoriska egenskaper. Jag blandar ut i ett glas vatten och dricker på morgonen, men du kan strössla över gröten, flingorna, filen, ha i smoothies osv.

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *