Lakrits Lakrits Lakrits

Haupt lakrits

Gillar ni lakrits? Missa då inte Haupt Lakrits. Det är svensk kvalitetslakrits och verkligen min favorit. Jag har följt dem ända sedan de började med sin produktion i början av året med sina praliner CHOK (En kärna av kalabrisk mjuklakrits överdragen med belgisk mjölkchoklad och sedan rullad i asiatiskt lakritspulver) och KRISP (som har ett krispigt sockerskal istället för att vara rullad i lakritspulver). De har även två underbara lakritspulver till mat och bak: Lakritspulver från Kalabrien med mer vuxensmak och det asiatiska som är lite sötare.

Haupt lakrits

Deras senaste tillskott är mjuklakrits både söt och salt. De här burkarna bara tömdes bums. Varje bit är så delikat. De innehåller mer rålakrits än vanligt, hela 9% , rålakrits från Kalabrien, inga E-nummer, glansmedel eller färgämnen. Till jul kommer de med en julpralin, lakrits med traditionella julsmaker (supergod!). Letar ni recept med lakrits i så har de flera bra på sin sida, se HÄR.

Linda

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *