Veckomenyn och Pulled Pork

veckomeny

Himmel vilken späckad helg. Jag har tagit barnen till aktivitet efter aktivitet, firat Magda som fyllt 3, gjort tårta och slagit in presenter mitt i natten, varit på dockteater och så vidare. Det ska bli skönt med en lugn vecka nu. Jag har ett event, en middag på stan med vänner och en middag hemma till helgen. Däremellan ska jag spela spel och dricka varm choklad med barnen och kanske läsa en bok. Fin vecka och Stor Kram!

Linssoppa – Älskar den är soppan! Bästa Linssoppan

Kycklinglasagne – Alla tycker verkligen om den

Kassler med currysås, äpplen,plommon – Mmmm

Honungsstekt lax med pestorisoni – Så enkelt och bra kombo av smaker

Pulled_pork_guacamole_pulledpork_tortilla

Och till helgen…föreslår jag….Pulled pork som är så lätt att göra och går att variera på tusen och ett sätt. För lite varianter på tillbehör, se HÄR.

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *