Jul hos ICA – Mat

ICA jul

De mindre producenterna och leverantörerna har blivit hett eftertraktade på marknaden idag och det kommer fortsätta. ICA har inlett samarbete med flera utvalda mindre producenter inom svenskt mathantverk. I veckan lanserades till exempel kärnat smör från Emåmejeriet, tillverkad enligt traditonell metod i en smörkärna på mjölk från närbelägna småländska bondgårdar. Härligt!

ICA mat

Julknäcket bakas av Roslagsbröd på råg från Mälardalen. Jag älskar deras gyllengula saffranskringlorna, den alkoholfria glöggen med tranbär. Glöggmixen med tranbär och mandel gjorde succé förra julen och återkommer därför. Ekologiska dadlar finns inte på bild men kommer finnas i sortimentet.

ICA jul

ICA storsatsar vidare på det ekologiska sortimentet med både rimmad och färdigkokt julskinka. Mums! Längtar! Gillar ICAs vidare storsatsning på ekologiskt. Under andra kvartalet under 2014 ökade den ekologiska försäljningen med 62% jämfört med samma kvartal 2013. Det kommer även finnas ekologiska revbensspjäll.

ICA jul

Färdigskivad, senapsgriljerad julskinka, kommer i tre storlekar. Praktiskt!

ica jul

Sötaste delikatessfikonen, små och passar i matlagning och på glöggminglet. Mjölade för att inte klibba. Erkänn att du längtar lite lite efter julen nu…

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *