Jul hos ICA – Dekoration

Ja, ja, vet att det är långt kvar, men vill ni ändå inte tjuvkika på hur vi kommer dekorera i jul? ICA visade upp ett myller av spännande juldekorationer, bak- och matlagningsattiraljer och bjöd på ett spännande julbord med fantastisk julmat. Vi börjar med dekorationerna.

ICA jul

ICA har i år massor med ljusslingor av de mest magiska slag. Som hjärtana ovan (de finns även i stjärnor). De kommer med en timer. Det är mycket halm, knypplat, virkat och spets och filtmaterial i år till julen. Lite mormorsjul, bullerbyjul över julen i år. Det är dessutom en hel del koppar, mässing och guld. Fick mig att längta till julen.

Jul ICA

Spana in ljusslingan i form av minikristallkronor. Perfekt till NyårDSC_0441Juligaste stämplarna och så fina juladresser i form av pappersrosetter

jUL ICA STÄMPLAR

Andra små guldkorn var julstjärnan i koppar, den rosa elljusstaken, kuddarna med renar på och den mest sagolika lilla ljusbyn i form av granar och hus i vax med LEDljus.

ICA jul

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *