Ostbricka med skönt häng och laktosfri Cream cheese

DSC_0244

Ostbricka, var ett tag sedan. Finns nog inget mysigare i världen än att duka upp en ostbricka i vardagsrummet, tända doftljus och massa andra ljus, hälla upp lite vin eller te och bjuda in en väldigt bra vän. Igår var det precis så. En av mina närmsta vänner kom över och stannade till midnatt. Det var så underbart och gav sådan mersmak, energiboost och feel good känsla.

ostbricka

Godaste ostarna, charkuterier, marmelader ett måste, har ni testat Falbygdens Solmogna Björnbär till Brieost till exempel? Den har jag alltid på ostbricka nuförtiden, deras Granatäpple med Päron & Calvados är också helt underbar till ost.

valio laktosfri cream cheese

Testade även Valios sprillans nya, laktosfria, Cream Cheese i smakerna naturell, vitlök, pepparrot och paprika/chili. De är alla tillverkade av färsk mjölk vilket gör dem extra krämiga i smaken. De passade prefekt på ostbrickan med salami, lufttorkad skinka och paprika. Du kan också använda dem i matlagning. Så perfekt och fin kväll som man aldrig ville skulle ta slut…..

 

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *