Jul & Nyår 2014 – Jotex

Jotex

Den här julen ser man en hel del nordiska influenser i Jotex Julkollektion. Det är sparsmakade och lugna toner, knypplat, spets, virkat och broderat. Det är mycket grått och beige i alla möjliga nyanser, med inslag av klassiskt rött. Så härliga kuddar!Jotex Jul

Den här prinsessan-på-ärten-sängen är så nordiskt sagolik, helt kär i den. Tycker om mönstrerna, kuddarna, ljusstaken också i Jotexs kollektion. De har medvetet valt en trävägg i ett ljust blekt träslag. Man ser mycket av det nordiskt ljusa, lite fjäll- och skogskänsla, bland pressvisningarna nu.

JOTEX 2014 NYÅR

Till Nyår 2014 kommer det en hel del guldiga inslag. Det kommer bli ett rejält uppsving för guld enligt vad jag har spanat in på pressvisningar. Det syns på vaser, kuddar, ljusstakar, dekorationer osv. Känns lite ovant men glatt efter allt det silvriga. Gardinen nedan föll jag för, den är liksom broderad utanpå i ett härligt mönster. Snygga tallrikar med lite retrokänsla och naturligtvis med en grå ton.

jOTEX NYÅR 2014

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *