Tadaaaa…och Årets Glögg hos Blossa smakar….

BLOSSA

……LAVENDEL & liten touch av HONUNG. Intressant och sofistikerat god. Det är Blossas 14e årgångsglögg. Den passar bra till klassiska glöggtillbehör såväl som lagrade ostar och lufttorkad skinka. I år har ett franskt torrt vin med hög syra blandats med ett modernt Muscatvin från Spanien och lagrats i drygt en månad. Den kommer finnas i Systembolagets beställningssortiment from den 1 Oktober.

DSC_0130

Årets Blossa är en ljus glögg. Till den fick vi franska tilltugg i form av macaronbakelser, plommonbröd med ankleverterrin och provensalsk aprikoskräm med vanilj- och lavendelkräm. Läckerheterna är skapade av Sébastien Boudet, som själv fotade och instagrammade för fullt.

SEBASTIEN BOUDET

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *