Ett unikt designat kök spetsat med en Bertazzonispis – Kan bli ditt!

ImageProxy

Den 26e september släpps den Rosa kokboken, en unik pro bono satsning skapad av författaren Anna Benson. Under avslappnade former lagar hon mat med några av Sveriges mest folkkära profiler och pratar om deras möte med cancer. I boken medverkar bland andra Magdalena Forsberg, Renée Nyberg, Regina Lund, Marie Göranzon, Nanne Grönvall, Anna Book, Jenny Strömstedt, Anna Maria Corazza Bildt och Pernilla Wiberg.

I samband med bokreleasen startar auktionen på ett unikt designat kök från Superfront spetsat med en exklusiv spis från Bertazzoni. Dessutom får vinnaren en helkväll i sitt nyvunna kök med bokens skapare Anna Benson och någon av bokens kvinnliga profiler.

Marknadsvärdet för det kompletta köket* är över 100.000 kronor.

Affektionsvärdet är långt, långt mycket mer.

Hjälp oss hjälpa Cancerfonden att bekämpa cancern. Vartenda öre från auktionen går till Cancerfonden.

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *