Första danstillfället

PicMonkey Collage

Var smått nervös igår. Har anmält båda tjejerna till en dyr danskurs. Annie är lugnt, hon har dansat sen hon var knappt 2 år, och har alltid lyssnat och varit intresserad av att göra som läraren säger. Men Magda…hon är ett helt eget kapitel hon. Magda gör som hon vill, när hon vill och styrs inte så lätt. Hon har varit väldigt trotsig den senaste tiden med massa utbrott. Hela lördag morgon hade hon megautbrott, tänkte nästan strunta i att åka iväg, så slut. Men vi åkte, och och och DET GICK STRÅLANDE! Så lycklig känsla.

DSC_0042

Gjorde Power Bars som blev supergoda, men lite för mjuka, de föll sönder, så testar lite annorlunda och återkommer då receptet är bra, helt enkelt. Det är dags för springtur nu, Tjurruset ni vet (smått ångest, har inte tränat som jag borde). Senare idag ska ni få se lite trender och annat smått och gott. Ha en fin söndag.

Linda

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *