Mathias Dahlgren – Tack för lunchen!

Mathias Dahlgren

Dagens snabblunch var min första street food upplevelse från en Food Truck. Det var inte heller vilken mat som helst, självaste Mathias Dahlgren stod för maten, LYX! Det var Diner’s Club som bjöd in till en vidunderlig meny: Kokt högrev i pepparrotssås med grönsaker och till det en generös portion rårivna morötter. Du kan också luncha här under den närmsta veckan. Food Trucken och Mathias Dahlgren finns här från och med nu tills den 6/9 för lunch vid Skeppsbrokajen nedanför Slottet.

Mathias Dahlgren

Dahlgren har hämtat inspiration till menyn från sin mormor och jag fick också en flashback tillbaka till min mormor och hennes mat, ljuvligt. Mathias Dahlgren var väldigt trevlig. Han frågade mig varifrån jag kom. I sådana lägen tycker jag det är så pinsamt att säga att jag har en matblogg, piper lite tyst fram att jag har en matblogg som heter Matstugan när jag pratar med någon superkock. Känns som man är rena rama amatören i jämförelse liksom. Tog med mig min kära vän Leena och vi hade en så skön stund i solen som lyste varmt över Stockholm idag.

Mathias dahlgren street food

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *