Middag med Världens Bästa

DSC_0021

Min finaste vän som alltid alltid är där i alla lägen kom på middag i lördags, Rose-Marie. Hon fick, innan maten, fyllda aprikoser, parmesankex och annat till en rätt annorlunda drink som ni får se senare i veckan (om ni inte sett den på Instagram redan #matstugan). Kvällen till ära invigde jag ett himmelskt doftljus från Village Candle, Tropical Getaway som luktar ananas och kokos på det mest fantastiska sättet.

DSC_0031

Vi pratade om allt verkligen. Det är väldigt få saker som jag och RM inte pratar om. Hon fick grillad, marinerad fläskytterfilé, sherrrysås och rostad bakpotatis och sötpotatis. Alla recept kommer såklart under veckan.

RoseMarie

PicMonkey Collage

Ekologisk fläskytterfilé marinerad med massa gott och grillad. Majskolvad grillade och vända i hasselnötssmör

DSC_0037

Till efterrätt äppelpaj med råkräm, alla recept under veckan, jajamänsan.

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *