Första tanden ute!!

DSC_0002

Första tanden har lossnat, äntligen! Som Annie har väntat. Hon är 6½ år nu och de flesta av hennes vänner har tappat sin första tand för ett bra tag sedan. Nu väntar hon otåligt på tandfen som hon säger att hon inte tror på, men ändå är säker kommer på natten. Så ni som är vana med att agera tandfe. Vad lämnar en tandfe? Är det alltid pengar? Hur mycket? Hoppas ni har en fin helg.

Linda

0 kommentarer

  1. Det är stort att tappa sin första tand, andra och tredje också för den delen. Min dotter har precis tappat sin fjärde och har nu en stor glugg där framtänderna ska sitta, ganska charmigt faktiskt!

    Hos oss lägger man tanden i ett glas med vatten och så byter tandfen ut den mot en guldtia.

  2. Två guldtior är det faktiskt! 😉

    Minns att jag frågade mina kollegor samma när det begav sig. De sa alla 2 guldtior, och jag tyckte det var mycket. Blev kallad snåljåp och tillsagd att det är faktiskt bara 400 spänn för ALLA tänderna. Så så fick det bli!

  3. Hos oss har tandfen lämnat en guldtia i utbyte mot tanden.

    Bonussonen har varit överlycklig varenda gång. Någon gång har det blivit två guldtior, men oftast en. Lycka till med det nattliga besöket 🙂

  4. Stora fina tjejen:) en viktig händelse. Vår tandfe kommer med tre guldtior för första tanden, sen snålar hon och lämnar bara en. Kram på er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *