Sommaridyllen är upplevd

DSC_0394

Ett dygn i liten sommarstuga med 3 trotsiga 3 åringar och 2 minitonårstyper i 6 årsåldern. Jo, jo, det var lätt livat, skojigt som bara den, massa gråt, skratt, kramar, mys, utbrott, 1 getingstick, 1 nässelolycka, 1 fall med uppskrapat ben, några myggbett osv. Jag spenderade dygnet i msyigaste sommarstugan i närheten av Torshälla tillsammans med två av mina bästa vänner och deras barn.

DSC_0277

Jag och barnen tog tåget till Eskilstuna och min väns pappa var världens gulligaste och kom och hämtade upp oss på stationen för att skjutsa ut oss till stugan. Väl där blev det omedelbart full fart. Det här var väl sådär en timma innan Molly ramlade av gunghästen på lekplatsen med ansiktet i marken och fick en stor bula.

DSC_0300

På kvällen efter att barnen ätit och såg på film så var det vår tur. Världens godaste fläskytterfilé med gudomlig marinad. Tillsammans med så goda röror, crashed potatoes och ett glas Amarone till.

DSC_0308

Världens bästa vänner, Skriv upp det! Klockan 21 nattade jag Magda och somnade själv. Hmmm…så jag missade den vuxenmyskvällen vi skulle ha haft med prat, vin, ost. Vaknade vid 24 då de gick och la sig. Så irriterande. Men, jag har de senaste dagarna varit tvungen att ta några stora och tunga beslut och jag har känt mig helt slut efter det. Så välbehövligt, men ändå…

DSC_0331 DSC_0322

Dagen efter blev det bad vid en riktigt liten idyllisk strand där vi var nästan själva. Det här var 20 minuter efter att Amanda blivit stucken av en geting och Annie bränt sig på nässlor.

Rabarberkaka

Fika: Så mumsig rabarberkaka

DSC_0389 DSC_0367

Dessutom två omgångar med lek på lekparken där vi också var själva. Väldigt ovanlig känsla då man kommer från Stockholm. Lilla Emilia var vid det laget så slut efter allt nattsuddande att hon somnade på gungan. Det här var minutrarna innan Annie ramlade ner från stocken och skrapade upp benet. Hon hade ändå tur hade kunnat gå värre.

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *