Lite skatter från Schweiz

chips

Brukar ni köpa med er matvaror då ni är utomlands? Jag köper alltid på mig för mycket. Från Schweiz alltid dessa paprikachips, finns inga godare i världen.

gala frischkäse

På min läsare Lottas rekommendation: Gala ost. Tack! De var så goda, kommer alltid köpa med dem nu. Det är stora portionstrekanter och rätt milda i smaken. Tips!

DSC_0160

Sedan dessa Apero hjärtan. De är bara skal och luft inuti. Smakar som salta pinnar ungefär. Perfekta drinksnacks.

Linda

0 kommentarer

 1. ÅHHHHHHHHHHH vad najs!!! :-))))) O Apero hjärtan MUMS!!! Ingen Sprungli denna gång? Fast man kan ju alltid handla i deras webbshop men inte riktigt samma sak! Åh vad jag blev sugen på Fromage Gala nu!! MUMS! 🙂 Han en fin dag! KRAM!

  • Vi kom aldrig förbi Sprungli. Tror det var värmen, man blev rätt slö av den och orkade inte gå på stan och shoppa och fika riktigt, man ville bara bada. Men jag ska till Zurich i november, då absolut Sprungli. Kram och hoppas din sommar varit fin!

 2. Hej!

  Tänkte kolla när det smarriga recptet på den där knickiga blåbärspajen kommer…

  Den såg såå god ut:)

  //Susanne

 3. Zurich i November låter ljuvligt!! Jag längtar ner så! Bodde ju där i min ungdom å det går faktiskt inte en dag utan att jag längtar ner (alltså till CH – bodde i franska delen – Genevesjön). Lite patetiskt möjligen men har svårt att släppa. Där är så fantastiskt vackert härligt mysigt!! Även om Lund också är fantastiskt men lite på ett annat sätt… 😀 KRAM

 4. Japp! När det gäller engelska grejer jag saknar så finns alltid The English Shop i Malmö (eller bl.a. Stockholm) men ofta är det mest kolhydratladdade bakgrejer, snacks och drycker så det blir mest clotted cream därifrån. Istället får jag från England köpa med mig Camel Valley-viner. PG Tips te hittar jag faktiskt på mitt lokala ICA Maxi.

  Jag köper gärna med mig mat från andra länder jag besökt. Just nu har jag bett mitt lokala ICA att ta in en alioli jag hittade på ICA Liljeholmen i Stockholm som var producerad just i Spanien och inte i någon fabrik i Holland av Heinz…vi får se vad de säger för den var riktigt god.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.