Grillad lamm med pärlcouscous

scan pärlcouscous moghrabiah eller libanesisk couscous

Innan jag åkte till Schweiz grillade jag Scans lammskiva som säljs i förpackning med 1 i varje, praktiskt. Älskar att grilla lamm och den här blev så god.

scan pärlcouscous moghrabiah eller libanesisk couscous

Till det en sallad på ugnsrostade grönsaker och pärlcouscous. De heter med ett mer riktigt namn Moghrabiah eller libanesisk couscous. Det är små bollar och gör det hela matigare. Blir lite pastastil av det hela. Jag rostade helt enkelt röd paprika, rödlök, sparris och squash. Allt skuret i större bitar. Blandade de rostade ugnsgrönsakerna med lite olivolja, pressad citron och några stänk vinäger. Tillsätt fetaost i kuber och kalamataoliver. Blanda med färdigkokt och avsvalnad pärlcouscous.

Scans Lammskiva, rekommenderas. Portionsförpackad dessutom.

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *