Grillat och busigaste besökaren

SCAN LAMMSTEK

Vi grillade Scans lammsadel med rosmarin och timjan, så så god. Kommer verkligen grilla den snart igen. Har ni inte testat Texas Longhorns Steak sauce, gör det. Den är ett måste för mig nu till allt grillat.

SCAN LAMM

Supermys med majskolv där jag blandade ihop pistageolja med smör och lite salt och sen in i kylen. Lät det smälta över de varma bitarna av majsen och strösslade över hackade pistagenötter. Verkligen mums.

DSC_0016

Bästa Leontine tog med sig sin mammas hundvalp Malla till Magda och Annies otroliga förtjusning. Verkligen vår allra busigaste besökare någonsin. Hon är 13 veckor den lilla sötnosen.

DSC_0013

Hon hoppade direkt ner i barnens lilla plaskpool på balkongen, försökte äta upp ett antal pusselbitar, kastade sig plaskblöt efter poolen bland kuddar och försökte nalla maten från bordet. Men Magda och Annie gick med på allt bara Malla var glad. De gav henne alla sina leksaker och skrattade då hon bet tag i gosedjuren. Då Leontine tog ut Malla för kissning följde barnen med. Då hon kom in berättade hon att Magda och Annie och ställt sig bredbent och kompiskissat med Malla. Hmmm…

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *