Världens Högsta Bungy Jump – Valle Verzasca

Hualigen! I Bondfilmen Golden Eye från 1995 kastar sig en stunt man ut från Verzasca dam (den högsta dammen i Europa). Det stunttricket räknas som ett av de bästa någonsin i en film. Idag kan man själv testa på att göra världens högsta bungy jump som kallas just 007 jump eller GoldenEye Bungee Jump i Valle Verzasca. Vi tittade när tre personer kastade sig ut, och skrek som om de skulle dö. Inte underligt alls. Det gjorde ont i hela mig då de kastade sig ut. Galet högt var det. modigt men fy så läskigt.

Linda

0 kommentarer

  1. Huuuuuuuuuuuuu säger jag bara. Modigt… mm… kanske? Eller bara himla dumt? Vafför gör man det liksom? Jag tycker vi ska vara stolta som inte gör det 🙂 Kram från Lotta-i-Lund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *