Tebax från Tessin

Tessin Lugano

Har ni varit i Tessin, den italienska delen av Schweiz? Nu är vi tillbaka från just Tessin, där jag har vänner. De flyttade dit från Zürich för knappt tre år sedan och det var första gången jag besökte dem där. De bor makalöst och magiskt vackert uppe i bergen. Den här utsikten vaknade vi upp med varje morgon. Ljuvligt var det, avslappnande, roligt och allt. Ni ska få se vad vi hittade på där, men först lite bilder från deras hem där vi spenderade mesta tiden.

IMG_6406

Dessutom, det här blev veckan då Annie lärde sig simma!! Där i deras pool tog hon sina första simtag utan simpuffar. Sista dagen simmade hon helt själv från ena sidan till den andra. Otroligt. Det var en varm vecka, sådär 30 grader i skuggan varje dag. Skönt som bara den att ha tillgång till pool i den värmen. Vi badade minst två gånger om dagen i poolen.

DSC_0210

Vi hade varje dag Apero, dvs någon slags drink, snacks, grönsaker och dipp ute i trädgården. Mysigt att umgås sådär stora och små. PicMonkey Collage

Ser ni den gröna drinken, mintsaft. Min väns barn älskar mintsaft, Annie tyckte inte om den. Jag tyckte det smakade lite som man blandat tandkräm med vatten. Skumt, men lite fräscht på något sätt. Barnen satt sista dagen i en och samma stol och spelade, dippade grönsaker och umgicks fast de inte riktigt kunde prata med varandra.

Linda

0 kommentarer

  1. Välkommen hem!!! Åh att vakna till sådan utsikt är bra för själen!!! Så ljuvligt de bor! Kram från lotta i lund

    • Tack:-) De bor verkligen som i en saga. Väldigt högt uppe i bergen men ändå nära stan. Väldigt mycket livskvalitet. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.