Vilmas knäckebröd och sticks – Wow!

vilmas knäcke

Vilmas kontaktade mig och undrade om de fick skicka lite av sina nyheter och favoriter till mig, de hade sett här på bloggen att jag gillar deras produkter. Det stämmer, jag är helt såld på deras goda knäcke. Det här är bra grejer hörrni! Alla deras produkter bakas med egen surdeg och ekologiska korn från lokala går och svenskt ekologiskt smör. Här ser ni lite spännande knäckesticks. Så så goda alla.

vilmas

Fikasticks, mindre söta än kakor och bullar, minst lika goda. Spännande va! Testa till ostbrickan. De är bakade med ekologiskt smör, honung och surdeg.

Vilmas knäcke

Deras knäckebröd älskar jag med en bit röra på och alltid till ostbrickan, till soppa och sallad. Jag gjorde en så god röra på varmrökt lax till deras knäcke, den ska ni få recept på om några dagar då jag är hemma från Tessin.

Linda

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *