Restaurang Klockhusparken

Klockhusparken

Under sommaren, ja ända fram till 31 augusti så kan man äta gott i Restaurang Klockhusparken vid Beckomberga. De har en massa platser i parken, men även inomhus. Inomhus visar de dessutom de sista matcherna nu på storbildsskärmar. Vi åkte dit på lunch en lite lätt mulen dag. Det var ändå skönt att sitta utomhus och luncha.

Klockhusparken

Jag åt god lax, barnen pannkakor och hamburgare. Allt smakade väldigt bra.

Klockhusparken

Vi kom precis då de hade öppnat för dagen, då vi gick var det rätt mycket folk där. På kvällen är det grill som gäller, och jag kunde verkligen se framför mig att det skulle vara mysigt att beställa in en Angusburgare, vin mm till picknickfilten, för att inte tala om grillbuffén de serverar på helgerna. Ni kan se fler bilder på Klockhusparkens sida på Facebook.

Klockhusparken

De finns också en hel del grejer att aktivera sig med som man kan låna. badmintonnät, bollar, racketar, krocket. På sidan om finns en stor gräsmatta där vi smällde upp krocketbågarna. Jag tycker krocket är en sådan charmig liten sport, gillar ni krocket?

Klockhusparken

Till efterrätt god äppelkaka med glass och självklart kaffe till. Tack Riksbyggen som bjöd på den underbara lunchen och trevlig hänget!

Klockhusparken

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *