Tack!

PicMonkey Collage

Till er! Jag är så tacksam att ni läser min blogg och en del av er till och med följer den. Så smickrad och glad. Tänker på det varje dag och kan fortfarande bli förvånad då jag kikar in på statistiken och ser att så många varit inne och tittat på Matstugan. Miljoner tack också till er som lämnar lite kommentarer, de betyder väldigt mycket för mig. Skulle bli otroligt glad för fler kommentarer så jag vet vilka ni är och hur ni tänker och tycker. Jag har lovat mig själv att jag ska bli bättre på att svara på kommentarer och själv kommentera. Jag är ensamstående med två barn, varav jag har ena på heltid. Jag har ingen hjälp av några föräldrar eller syskon alls, så ibland räcker tiden och orken bara inte till. Men jag läser alltid varenda kommentar och blir så glad! Hoppas ni får en riktigt fin helg, själv ska jag läsa igenom sådär 100 kommentarer till tävlingen om en Tefal Actifry och välja 1 vinnare, roligt men svårt.

Linda

0 kommentarer

 1. Jag är ganska ny här, men gillar att jag får lite ny inspiration till matidéer. Då vi har mkt allergier i familjen så måste mycket tiltas till men man får iaf lust till matlagningen igen!:)

  Vi är 4 i familjen och alla har sina små ”magfel”. Jag är hemma och min sambo jobbar som väktare.

  Jag gillar din blandning som den är men ÄLSKAR när du provar nya saker. Dålig på att kommentera men nu vet du vem jag (vi haha) är!:)

  • Åh, vad roligt att du skriver lite om dig. Vilken utmaning med alla allergier och mat som ska anpassas, men jag tycker de som har sådana här utmaningar brukar bli grymma på matlagning just för att de måste:-) Glöm inte att kolla in glutenkategorin, om det nu är så att det är en av allergierna. Roligt och bra för mig att höra vad du tycker om. Jag gillar ju det här med nya saker väldigt mycket så det kommer det komma mer av:-)

   • Jag kikar runt här nu under sommaren och har fått flera nya favvisar!:)

    Gluten kommer och går hos oss (beror på andra korsallergier) så att få nytänk där är alltid välkommet! Man måste ju lära sig va påhittig och kanske inte kan ta så mycket genvägar med våra ”fel”, så jo matlagning o bak har blivit något jag tycker är kul och prövande om vartannat;)

 2. Hej! Du har världens bästa matblogg! jag tänker det ofta men är dålig på att lämna kommentarer!! Så synd att Bretagne inte blev av – men det har nog varit sååå dåligt väder där (tror jag…). O snart ska du till La Bella Svizzera! Och det kommer ju säkert bli fantastiskt! Testa gärna den där GALA-osten. Det är ju egentlgen en barn-ost 🙂 Min mamma köpte den första gången till mig när jag va 6-7 år och sedan dess har jag ätit den i mängd så fort jag kommit ner till Schweiz 🙂 Den blå – utan örter då. Ha en jätteskön sommar och jag beundrar dig som klarar jobb, mammaskap o en inspirerande BLOGG! Stor kram /Lotta i Lund

  • Lotta, du är världens bästa:-) Jag tycker så mycket om dina kommentarer. Du verkar ha rest överallt. Ja, vi tar nu sats mot Tessin! Längtar verkligen nu. Jag har skrivit upp GALA osten, så nyfiken. Stor Varm Kram och hoppas du har en fin sommar! /Linda

 3. Nerå inte överallt 😀 Men en hel del i Schweiz o Frankrike 🙂 Mina två favvoländer i världen. Bra att du skrivit upp GALA-osten 🙂 Det är en syrlig ost gjord på double creme… färsk. Så färsk att den inte kan exporteras till Sverige typ. Lägger länk till bild så du ser hur den ser ut 🙂 Finns på de flesta ställen typ Migros etc plus såklart ostbutiker 🙂

  http://www.hofmolkerei.ch/images/galabalu.jpg

  Ha nu en skön sommar! Stor kram från Lotta i Lund

 4. Hoppas allt är bra med er det var kul att få vara med och fotografera er de där dagen på Djurgården. Sandra hälsar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *