Supersociala veckan – Marabouparken

Marabouparken

Jo, vi har varit så sociala den här veckan. Har känt mig dålig på den fronten under våren. Så mycket stress och annat jobbigt och dessutom alla möjliga extraarbeten på sidan av. Men nu så! Vi skulle ha varit i Frankrike den här veckan, nu blev det en otroligt bra vecka ändå, tack vare alla fina vänner. Vi träffade en av mina absolut närmsta vänner och hennes barn. Våra äldsta döttrar är dessutom bästa vänner sedan de låg i magen ungefär. Heldag i Marabouparken, där de har världens bästa plaskpool för barn.

Marabouparken

Vi hade en helmysig dag med busiga och skrattande barn. Det är rätt lång väg att åka kommunalt för oss, 1½ timma på buss, pendel, tunnelbana och gå en bit. Men min vän lockade med att hon fixade all mat och fika för hela dan mot att vi tog oss dit. Kändes väldigt lyxigt.Det var också första året som jag kunde sitta och hela tiden hålla ögonen på barnen. Förra sommaren var jag tvungen att hålla och bära Magda. Så mycket lättare i år. Men jag har riktig respekt för barn i vatten. Släpper dem aldrig med blicken faktiskt. Så man är rätt slut då man kommer hem.

DSC_0234

Marabouparken är ett så säkert kort för barn under 6 i alla fall. Det är stora gräsytor och springytor. De har också ett riktigt bra café, långt utöver det vanliga vid bad. Det finns även en konsthall, men vi har inte varit där.

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *