En såpass bra helg

DSC_0108

Min vän Jessica brukar använda sådan där småord som är så härliga, t ex ’såpass’. Vi hade en sådan där såpass bra helg faktiskt. En helg långt utöver det vanliga. Vi sov nämligen över hos Rose-Marie med familj i deras sprillans nya hus.

DSC_0118

Jag och Rose-Marie försökte slänga oss på solstolarna så fort vi bara fick tillfälle. Här ser ni också ’The real story’ om Rose-Marie. Hon slappar och Leah svalkar henne med fläkten på varma sommardagar…jo, jo. Barnarbete. Skämt åsido, det var vi som blev mer än bortskämda. Jag fick t o m frukost på sängen av Rose-Marie på söndagsmorgonen, kan ni tänka er!

PicMonkey Collage

Barnen lekte runt i trädgården, tittade på jordgubbarna, besteg lilla berget, badade i plaskdammen, klättrade upp i träd och busade massor. De hade sitt eget lilla bord de satt och åt maten vid. Vi fick underbar brunch på lördagen med våfflor , nybakat bröd, cupcakes mm. På kvällen grillade vi gott och åt närproducerad Entrecote med goda såser från Texas Longhorn. Sedan läste jag Gonattsaga för alla 4 barnen.

DSC_0173

Då barnen sov sött gjorde jag varsin Flower Bud drink till oss. Den är gjord med Oddka Vodkas Fresh Cut Grass som luktar som nyklippt gräs. Rose-Marie var så skeptisk, men blev omvänd. Det här är en otroligt god och sommarfräsch drink. Till drinken godaste chokladbollarna, gjorda med riktig choklad. Du hittar receptet på hennes blogg såklart.

DSC_0203

På Söndagen gjorde jag en sommartårta till fikat. Det är en mazarintårta som är proppad med lemoncurd, jordgubbar, blåbärskvarg och grädde. Toppad med massor med jordgubbar, blåbär och lite torkade, ätbara blommor. Receptet kommer under veckan såklart.

DSC_0210

Världen finaste skogsträdgård har de och ett otroligt fint hus. Lätt avundsjuk på att kunna hänga tvätten utomhus. Vill också. Tack, bästa, finaste Rose-Marie & Co. för en såpass perfekt helg.

Linda

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *