Festen på F12 – Avslutning och 20 årsbaluns

F12

F12 hade en så otrolig avslutning och kombinerad 20 årsfest inför att de nu stänger igen. Jag var inbjuden och så ärad att få delta i den här speciella kvällen, som var som tagen ur en saga. Vilken fest Melker Andersson och Danyel Couet stod för: Champagnen flödade, berg av ostron med den mest delikata dressing, anklever på brioche, liveband och den allra bästa feststämningen!

F12

Innanför dörren stod Danyel Couet och Melker Andersson (med fru) och tog emot alla gäster personligen och på det allra varmaste sättet. Vilken gest! Så imponerad av dem.

F12

Ostronen var galet goda, de bästa jag någonsin smakat….åt många.

DSC_0018

Ankleverterrin på brioche likaså….galet gott!

F12

Jag var helt säker på att det inte skulle vara mat utan mer lite snacks och någon drink. I dörren fick man en meny för kvällen, och menyn bestod av, inte mindre än, 20 smårätter, en för varje år som F12 har drivits. Det var inte vilka rätter som helst: ostron med ljuvligaste dressingen och ankleverbrioche har jag redan nämnt. Andra rätter på menyn var till exempel:

Löjromstaco

Rödingconfit

Crabcake

Pocherat ägg

Grillad grön sparris

BBQ lamm

Stora Lammburgare

Oxryggsfilé med bea

F12

Stationerna fanns utplacerade lite här och där. Vid respektive station fanns passande dryck: vin, champagne, dessertvin och brambledrinkar. Det var ärligt talat makalöst.

f12 FEST

Har bara mobilbilder på mig. Där inne ville man inte missa en sekund och jag hann inte fota mig själv. Var även en del kända ansikten, som ni ser.

F12

Vi stationen med lammburgarna var jag så mätt, hur gärna jag än ville smaka på dessa läckra burgare med inlagd rödlök så gick det inte att få ner en enda smula till.

F12

Terrassen ute, så härlig! Har faktiskt aldrig varit här, har ni?

DSC_0082

Dessertvin och en av 3 efterrätter. De andra var melon och feta och ingefärsjordgubbar med pannacotta. Utsökt i varenda tugga.

DSC_0076

Festen fortsatte långt efter att jag lämnat. Vi kapputlämningen fick man med sig en flaska lyxigt jubileumsvin och en ljusblå jubileums tshirt. Otroligt stort tack F12 gruppen, Melker Andersson och Danyel Couet för årets mest fantastiska upplevelse.

DSC_0094

 

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *