Texas Longhorn – Grill deluxe

Texas Longhorn

Tja, ni kan ju tänka er själva då den här lådan kom dan före midsommar! Massa, massa produkter från Texas Longhorn som jag älskar! De har ju inte bara restauranger utan säljer en massa goda produkter. Deras nachos köper jag hela tiden, men ribs, såser, egna vin har jag inte testat. Nu har jag det, och ni ska få se dessa ribs och såser mer, farligt goda.

Texas Longhorn

Visste inte att de hade egna briketter och eget vin Charcoal Shiraz, jag som älskar Shirazviner.

Texas Longhorn

Roliga såser som jag inte visste att de hade. Har testat grillmarinaden nu och den är så god till t ex fläskkarré, att pensla på under grillningen. Kan säga att ketchupen är kanon också, ketchup med lite rökig smak och drag i.

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.