Furuvik i regn och rusk

Furuvik

Sedan länge planerat för två dagar i Furuvik, och just då så ska regnet ösa ner. Att jag har feber sedan två dagar tillbaka, så ont i halsen och väldigt hängig har inte gjort situationen ultimat. Men då allt var bokat och barnen så förväntansfulla så har jag knaprat i mig alvedon bara. Så, slut med klagandet. Furuvik är otroligt vackert.

Furuvik

Det är fäbodar, stora ytor, havet i bakgrunden, äventyrsön där Wild kids spelas in och såklart alla möjliga sorters djur. Vi kikade på kamelerna som sprang in så fort det började regna.

Furuvik

Vi promenerade igenom hägnet med kängurus. Ser ni dem, inte så lätta att upptäcka där de kurade ihop sig.

Furuvik

Magda blev överlycklig över att få klappa Bockarna Bruse (som är hennes absoluta favoritsång), att de faktiskt finns på riktigt, det var stort det. Härifrån fick hon slitas med våld. Men vi hittade de sötaste ponnys, lamas, lemurer och var inne i regnskogen och kikade på ormar, sköldpaddor och krokodiler.

fURUVIK

Under dagen blev regnet alltmer intensivt och flera av djuren höll sig inne. Här ser ni två andra som till slut också ville in.

Furuvik

Vi värmde oss och roade oss en bra stund inne hos Orangutangerna som var väldigt gulliga.

fURUVIK

Attans att det var så kallt och regnigt för åkattraktionerna var inte att tänka på och det härliga vattenlandet stod vi länge och tittade på trånande. Men, om vädret är bra så kör vi en sväng imorgon också. Håll tummarna för sol och 20 grader.

Furuvik

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *