Primörkryssning till Visby

birka

Jag firar mitt alldeles nya fräscha sommarlov med att ta barnen och åka på en unik Primörkryssning med Birka Cruises till Gotland. Precis när du läser det här så glider vi sakta genom Stockholms Skärgård. Det ska bli så fantastiskt. Vi spenderar två nätter ombord där vi ska äta de mest fantastiska menyer komponerade av Birka Cruises köksmästare på kvalitetsråvaror från gotländska gårdar. Vi ska bada i poolen , hänga i SPAet, njuta av utsikten i en solstol ute på terrassen och bara vara.

Primörkryssning

På fredag morgon kommer vi till Visby. Då ska vi få följa med till gotländska gårdar och vi ska få äta en primörlunch. Jag längtar efter den gotländska, sagolika naturen, se djuren och få tillbringa tid med barnen i allt det vackra. Ett så fint startskott på en så fin sommar rakt framför nästippen.

Linda

0 kommentarer

  1. Åh vad mysigt m Gotland 🙂 Ha så mysigt 🙂 Önskar vi kunde åkt, men i helgen är det kalas för lille O och en massa fix. ha det toppen kramar L

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *