East – Magiskt god mat och Magiskt Goda Vänner

East

East, har ni ätit där? Första gången för mig. Äntligen faktiskt! Mysigaste tänkbara kvällen blev det. Har inte träffat Åsa och Lena på evigheter och vi kunde inte sluta prata. Vi pratade på utan stopp i nästan 4 timmar. Men tillbaka till maten. Vi tog alla förrättssushin på tre bitar, alltså….helt helt underbar och helt nya smaker. Den finns i stor variant och den kommer jag ta nästa gång.

East

Sedan blev det Beef Korat New Style: Marinerad skivad biff med mango, grön papaya, rödlökspickles och hot tamarind sauce. Man åt den i salladsbladen, för hand. Den här hade man kunnat vara två och dela på. Blev proppmätt. Så gott! Så många samtalsämnen som avhandlades: Allt från att ens barn inte flyttas upp i en högre grupp med sina vänner i sportsammanhang och vad det gör med barns självförtroende och lust att fortsätta med sporten, till kreativa tankar om framtiden, Nordic Military Training (som jag nu tydligen har sagt att jag ska testa nästa vecka) till Almedalen (som min vän Lena har som projekt att planera upp för Försvaret) och att bo sådär 3 månader i Thailand (Åhhh, jag vill!)

East

Lena tog laxen i spicy lemon sauce, ser inte så dum ut va? Sådan perfekt härlig kväll, precis vad jag behövde! Jag blir alldeles rörd över att ha så fina vänner som är så fantastiska. eAST

Linda

0 kommentarer

  1. Tack själv för en supermysig kväll! Tänkte också att det får bli ännu mer sushi nästa gång, även om min laxrätt också var god. Men sushin alltså…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *