Spicemaster – Ekologiska Kryddor

spicemaster

Just nu är det dessa kryddor jag använder mig av och verkligen rekommenderar – Ekologiska kryddor från Spicemaster. Så fylligt smakrika. De finns på min vanliga ICA, dvs ICA Kvantum i Sickla (men de kan även beställas på nätet). Gillar hur de handskas med råvaran och kvaliteten. Spicemasters kryddor är FRIA från: salt, socker, klumpförebyggande medel, förtjockningsmedel, stärkelse, aromförstärkare.

spicemaster

De har dessutom en hel del spännande kryddmixer i sitt sortiment, t ex Morning Wellness som innehåller Gurkmeja, kanel, kardemumma och ingefära. En mix av kryddor som anses ha hälsobringande effekter genom antioxidantiska såväl som antiinflammatoriska egenskaper. Jag har den på youghurt, i kvarg och i smoothies.Spicemaster kryddmixer består endast av kryddor och kryddörter. BRA!

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *