Vårruset och Jonas Mellanmål

IMG_5708[1]

Jepp, jag och Lina var laddade som bara den och trängde oss in i springgruppen, trots att jag hade tänkt gå/springa. Men det var så kallt att jag bara ville komma iväg och bli varm. Jag sprang på 27 minuter och fantastiska Lina på 25 minuter. Tack till Loppi för en så rolig och välordnad kväll med bästa väskvaktningen och peppen.

jonas träningsmat

Tack också till Jonas Träningsmat som försåg mig med färdiglagad mat och underbara mellanmål, här Lime och blåbärskvarg som är himmelsk. Jag hade Jonas Träningsmat i en vecka innan loppet, en kasse fylld med färdiglagad näringsriktig, hälsosam och god mat och lika goda efterrätter levererade ända hem. Absolut att det hjälpte mig att toppa formen. Jag var totalt otränad för två veckor sedan. Fick superenergi och tid över med den färdiga maten. Just nu kan du vinna en kasse med Jonas Träningsmat, se HÄR. Tävlingen håller på t o m fredag.

Linda

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *