Vinn Jonas Träningsmat i en vecka!

jonas träningsmat

(Bild lånad från Jonas Träningsmat)

Stjärnkocken Jonas Lundgren har tillsammans med Svarta Lådan tagit fram Jonas Träningsmat (finns även på Facebook HÄR). Jag testade halvkassen med färdiglagad, nyttig mat och fräscha mellanmål under en vecka som en uppladdning inför Vårruset och det var en obeskrivlig lyx att få äta så gott till middag och lunch i 5 dagar. Det var kyckling i ljuvliga såser, lax med krämig skaldjursås, heta lammpannbiffar i orientalisk citrongrässås, lime- och blåbärskvarg, krämig äggröra mm.mm.

Jonas träningsmat

Nu kan jag glädja er med att en av er läsare ska få en alldeles egen kasse fylld med färdiglagad, nyttig mat, baserad på bra råvaror – Levererad ända hem till dig! Kassen är en så kallad halvkasse och innehåller 5 middagar och 5 mellanmål. Allt du behöver göra är att i kommentarfältet svara på frågan nedan och motivera kort varför just du ska vinna Jonas Träningsmat:

Vad är ditt bästa uppladdningstips/träningstips?

OBS! Kassen levereras endast i Stockholmsområdet inom 25 km från centrum

Vinnaren utses på fredag 30 maj.

Linda

0 kommentarer

 1. Mitt bästa träningstips är att träna med en engagerad kompis! Då har man alltid någon som pushar och peppar en i rätt riktning, man kan hjälpa varandra och stötta och uppmuntra. Så bra!

  Åh, det här skulle vara perfekt för mig. Jag måste försöka äta bättre och nyttigare mat och framför allt mellanmålen behöver förändras. Får jag en sådan här bra start i fem dagar kommer jag kunna fortsätta sedan på egen hand av ”bara farten” – inspiration ger resultat!

 2. Mitt tips är att ”bestämma sig”, kliva upp tidigt på morgonen innan frukost och ta en lång löptur i spåret. Bra musik i lurarna. Varva löpning med att gå. Ta det i sin egen takt!

  Jag behöver ändra kosten men behöver hjälp. Fantasin har tagit stopp och här serveras det korv och köttbullar. Jag vill kunna laga bra mat, få tips och råd om vad. Mat och mellis som är bra och nyttig hoppas jag få testa för att efter ha fått inspiration att fortsätta på ”rätt” bana.

 3. Hej, mitt bästa träningstips är att se till att ha variation i sin träning, då är risken att man tröttnar mindre. Själv varvar jag löpning med spinning och lite annan träning. Att börja dagen med träning är också ett fantastiskt sätt att både få det gjort samt få bra energi resten av dagen. Efter en tuff vår med vab, ryggont samt den värsta allergisäsongen någonsin har jag äntligen kommit igång med min träning igen. Nu är jag anmäld till två lopp och att vinna Jonas nyttiga mat vore ett fantastiskt sätt att komma igång med både träning o kost. PS. Din blogg är så fin Linda och den hjälper mig verkligen med alla fantastiska recept:-)

 4. Mitt träningstips är att acceptera att man inte är på topp varenda dag. Då och då kommer det en dag då man helt enkelt inte har ork att köra stenhårt jättelänge. De dagarna är det bättre att ”bara” göra den motion eller träning man orkar med, snarare än att riskera ge upp totalt inför tanken på vad som står på schemat och inte göra något alls.

  Jag vill vinna för att får en bra idé om hur innehåll och storlek på målen ska se ut. Samtidigt vill jag få inspiration för att fortsätta kunna använda mig av Jonas Träningsmat-kassen i kombination med min egen mat.

 5. Åååå synd att jag bor någon kilometer utanför gränsen, annars hade det varit super att få hem en massa hälsosamma middagar nu då jag precis ska sätta igång och gå ner det sista kilona innan semestern..

  Men men bor man för långt bort ja så gör man..

  Kram på dig ändå.. 🙂

 6. Bästa träningstipset från mig är att sätta rimliga mål som man kan hålla och att spetsa upp vardagsmotionen.

  Spring med barnvagnen hem från förskolan, tävla vem som kommer snabbast upp för trapporna till lägenheten, ha dans och balansträning med barnen framför tvn med hjälp av ett dataspel, långa cykelturer osv… Kul träning som inte märks.

  Kände inte till denna matkasse sedan tidigare men iden med färdiglagad bra mat och nyttiga mellanmål är fantastisk och gör mig för nyfiken för att inte vilja testa den. Dessutom behöver jag en spark med motivation i rätt riktning mot en sundare kosthållning.

 7. Att ställa väckarklockan 2 dagar i veckan med musiken från träningslistan, det PEPPAR! Absolut inte varje dag då kommer man in i vardagslunk även med det.

 8. Små delmål och att våga utmana sig själv, ge sig själv små belöningar när man klarar delmålen.

  Mina senaste utmaningar har varit att klara VårRuset både måndag och Tisdag, och vartefter jag tränade så fick jag bättre tid, då blev nästa mål att klara det under 30 minuter under loppet. Och jag sprang på 28 minuter idag! 🙂

 9. Det bästa träningstipset är att redan på kvällen bestämma vad och hur man ska träna, ska man åka till gymmet och träna hela kroppen eller ska man springa intervaller i 30 minuter. Så bestäm dagen innan och sov ut (sov inte bara i 5 timmar utan mellan 7-9 timmar), även frukosten ska vara bra. Vissa klarar av och mår bra av att inte äta någon frukost, men vissa klarar inte av det och då är frukosten viktig. Ät en tallrik gröt med ägg eller fibermacka med ägg etc.

  Hälsningar en glad träningstjej 🙂

 10. Mitt bästa träningstips är att boka date med en vän och träna med, då ställer jag sällan in. Eller att boka in ett lopp och ha mål. Jag har nog aldrig sprungit så många ggr / vecka OM jag inte hade Vårruset att se fram emot.

  Sen även unna sig saker när man når ev mål / delmål.

  Håller tummarna, älskar god och nyttig mat.

 11. Jag har ett knep som lotsat mig förbi fällorna och fått mig att träna trots den urstarka latmasken. Genom att logga alla pass med Runkeeper tävlar jag plötsligt med mig själv, strävar efter att sänka kilometertider, stannar ute längre och framför allt – oftare. Efter flera års träningspaus har jag nu kommit igång, fått in vanan och till och med förbättrat mig ordentligt. Jag är så oerhört glad över att äntligen vara på rätt väg.

  Nu är det bara dags att ta tag i nästa steg. Maten. Och där behövs det lite mer stöttning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *