Mental Berg och Dalbana

DSC_0088 (2)

Sådan pissig dag jag hade igår och samtidigt hände en väldigt rolig sak. Det var rena berg och dalbanan. Ville bara gå in i en bubbla och stanna där. En privat sak som låg mig varmt om hjärtat gick åt skogen, vilket gjorde mig väldigt ledsen, men mitt i det så fick jag ett väldigt roligt besked. Konstigt. Hoppas kunna berätta för er om ett litet tag. I det läget går jag alltid hem och kramar barnen så där så de blir nästan gula och blå. Tack gode Gud för barnen, rena rama lyckopillren. (Bilder från sommaren 2013)

DSC_0087

 

Linda

0 kommentarer

  1. Ja, livet är verkligen en bergodalbana och man vet aldrig hur det svänger eller hur resan slutar. Men det är också på något sätt det som är spännande och utmanande. Många kramar till dig och jag hoppas vi ses snart igen! KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *