Heldag på Skansen

IMG_5575

Skansen är verkligen mitt bästa tips året runt då man funderar på vad man ska göra i Stockholm med, eller utan barn. Igår träffade jag upp min vän Erika och hennes två döttrar där. Vi började såklart med Picknick. På Skansen finns det grönytor precis överallt att lägga ut picknickfilten på.

rYDBERGS

Den här gången gjorde vi det lätt för oss och köpte med goda saker. Jag tog med Rydbergs produkter som är baserade på youghurt (jag försöker leva gott och nyttigt på en och samma gång just nu ju): Potatissallad på gotländsk potatis, Paprika & Vitlökssås och Tzatziki. Erika hade med sig pastrami, skinka, ciabatta lite bulgursallad. Blev en riktigt god mix.

Skansen

Vi tittade på björnungarna, var på Mini skansen, åt sockervadd, spanade in vargarna och de fick rida på hästarna, allt i den paradisiska miljö som Skansen är. Magda var hjärtskärande ledsen då hennes lilla ridrutt var över. Hon vägrade gå av hästen. Hon är en stor djurvän. Annies och mitt smeknamn på henne är snigelräddaren, för hon värnar alldeles speciellt om sniglar. IMG_5581

 

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *