Veckomenyn och bästa receptet på banankaka har ni HÄR

Veckomeny
Min helg har varit så fin, välbehövligt fin. Det var en jobbig vecka på tusen och en sätt, förra veckan. En hel del förändringar måste till, en hel del förändringar är på G. Livet. Hade totalt behov av att gå ut och springa så jag tog en runda i Hellasgården på lördagen. Känner att jag vill komma igång med träningen nu. Slank in till Jessica på Power talk istället för Power walk. Så så toppen att prata lite över en snabbkaffe. Sedan var kvällen ljuvlig och jag fixade en riktig trerättersmeny, ni får se! På söndagen hade min lilla Annie uppvisning på dansen, och stoltare mamma fanns nog inte. Nu kör vi!
Fuskotto – En risotto fast på matvete, och den är så god!
Chili con carne – Lättast möjliga och godast möjliga
Fisksoppa – Mmmmm
Kycklingspett som alltid går hem hos barna
0497bdd8fe6d11e2ad5822000aaa094d_7
Verkligen mumsigaste banankakan, man äter upp den för snabbt bara…Men det är ju ändå lite nyttigheter i den.

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *