Kycklingben, quinoa med gurkmeja och äppelröra

kycklingben
Tips på lätt vardagsmiddag då det ska gå snabbt och lätt och riktigt mumsigt. Kycklingben med färdig rub som du gnider in i kycklingen och sen in i ugnen 200 C i cirka 20-25 minuter tills de är klara. Under tiden kokar du quinoan med sådär ½ tsk gurkmeja så den blir härligt gul. Vill du så pudrar du ner lite spiskummin också i kokvattnet. Gör en röra på matyoughurt/Creme Fraiche/ gräddfil (det du har hemma). Blanda ner rivet äpple och lite fetaost eller getost och smaka av med salt. Barnen tyckte så mycket om det och det var så smidigt att fixa. Dekorera med lite avsköljda kvisttomater.

Linda

0 kommentarer

  1. Ser gott ut. 🙂 Förresten, jag kanske har missat det men vem vann chipstävlingen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *