På fest hos Fröken Frej

PicMonkey Collage
Förförra lördagen var jag på ett hejdundrade 25 års kalas. Har ju inte hunnit visa! Det var Jessica som fyllde 25 år och bjöd in. Hennes fester är verkligen de bästa. Det är alltid en skön mix av alla åldrar: Det var Börje som endast var några veckor gammal (han missar aldrig en fest tydligen, men tar med sig egen dryck och mat;-) till Jessicas mormor, faster, föräldrar och vänner. Jag hade med mig Annie dessutom. Jessica hade själv fnurlat ut texten till tårtorna, Hurra för att ta ut svängarna!
DSC_0023
Födelsedagsbarnet, världens bästa Jessica och hennes fina bror. Lite leo kvällen till ära:-)
PicMonkey Collage
Maten är såklart alltid kanoners då Jessica varit i farten. Hembakta tortillas med chili, lax, röror, syltad lök, salsa mm. Helt otroligt gott!
Jessica Frej
Jessica med sin härliga mamma och mormor. Till vänster med mig, sin bror, Annie och Jessicas småkusin. Hon hade knåpat ihop en fin festbok som man skrev i, rolig idé. Älskar den där sortens fester där alla generationer finns med, blir så högt i tak. Tack bästa Jessica för bästa festen: Du är verkligen Bäst på fest och En såpass härlig tjej.

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *