Shopping i London – Gott & Blandat

DSC_0054
Älskar att köpa godis och mat då jag är utomlands. Testa sådant där som inte finns här hemma. Brukar ni handla hem sådant? Köper alltid med lite spännande saker till barnen. Jag brukar köpa med någon rolig tandkräm för barn. Den här gången blev det roliga flingor. Gissa om barnen uppskattade det!
DSC_0059
Nytt och spännande: Maltesers som chokladkaka, Cadbury’s Bubbly Mint, Cadbury’s små med jelly beans, Kit Kat Chunky med Peanut butter och sist en klassiker Turkish Delight (inte alls min smak men tänkte att barnen skulle få testa, sen så gillar jag utseendet, så vackert förpackat)
DSC_0060
Crumpets, bara ’for the sake of old memories’. Speciellt, och typiskt bröd med både jäst och bakpulver i för att skapa alla hål i dem. De rostas och sedan en hel del smör och gärna sylt. Har ni något som ni absolut måste köpa med hem då ni är i England?

Linda

0 kommentarer

  1. Att gå i mataffärer utomlands är en trevlig hobby 🙂 Jag handlar också alltid godis och mat på resor. Cadbury fanns i Singapore och den med popping candy påminde om barndomen 🙂 Turkish delight gillar jag inte heller, smakar alltför mycket rosor 🙂 Kram!

  2. Godiset Turkish delight är inte så gott men riktig från Turkiet är ju något helt annorlunda med pistagenötter och grejer i tusen varianter…mmm.

    Har du handlat på English Shop i Söderhallarna? Där finns sådant man längtar efter ibland även om det är lite mycket godis och kolhydrater för mig men jag brukar köpa clotted cream att ha till mina jordgubbar. Jag saknar mest själva smakkombinationen cheese & onion men jag tar inte med sådant hem utan äter det på plats. Riktigt te saknade jag förr men nu finns PG Tips på mitt ICA. Fish & chips från någon kuststad där de är allra bäst är ju svårt att ta hem, haha. Camel Valley Cornwall brut saknar jag mest och Systembolaget vill inte ens privatimportera den så det är vad som brukar få följa med hem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *