Jamie’s Italian – Angel

Jamie's italian angel
Vi var på Jamie’s Italian – Angel. Inte de bästa av bilder, jag är en baddare på att glömma minneskortet kvar i datorn då jag överför bilder, så kameran var med men minneskortet var kvar i datorn på hotellet. Så lite mobilbilder, så att ni får ett hum. Har ni varit på någon av Jamie Olivers restauranger? Vad tyckte ni i sådana fall? Det här var första gången för mig. Han har en massa restauranger, den här i Islington tillhör den italienska kedjan av restauranger. I torsdags, 20.00, hade vi lyckats få bord på denna busy busy restaurang. Gita och jag kom bums direkt från flygplanet och kastade in väskorna, vinkade till oss en cab och var framme 20 minuter efter utsatt tid. Personalen är rätt stressad där, men det är samtidigt en väldigt avslappnad restaurang, prisvärd och riktigt god mat. Det var många barnfamiljer där och man kan ta flera av pastarätterna i halvportioner. Jag är sugen på att testa flera av hans restauranger, t ex den i Covent Garden som ska vara bra, har ni varit på den?
jamie oliver

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *