Hela ägg på tetra med skruvkork – Mycket praktiskt

Stjärnägg ägg Knäckt & klart
Måste verkligen tipsa er om en totalt underbar och praktisk nyhet: Stjärnäggs Knäckt & Klart, hela ägg på tetra. Jag har använt den flera gånger till pannkaka, plättar och omelett. Igår morse gjorde jag plättar och det var väldigt smidigt. Deras flytande pastöriserade äggprodukter finns i hela ägg, separerade äggulor och separerade äggvitor.

Linda

0 kommentarer

  1. Bara en fråga…varför måste man ha ägg i tetra?? Det går väl lika snabbt att knäcka ett ägg som att öppna en tetra och hälla ur äggen?? Hm… näe….. inget för mig.

    • Mest praktiskt är det förstås med de separerade äggvitorna och äggulorna, där blir det inget spill. Bra tänk. Men jag tyckte det var så skönt att bara mäta upp med decilitermåttet faktiskt, de hela äggen:-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *