Påskmiddag kanske?

DSC_0102
Vi kör påskmiddag den här veckan istället för veckomeny, blir det ok? Jag åker till London på torsdag och är alltså borta från barnen på själva påsken. Ville göra en riktig påskmiddag till dem, och det blev så påskigt och bra. Vi påskpyntade järnet igår och lagade så god mat. Lammracks är riktigt bra barnmat, de kan hålla i benet med handen och knapra. Alla recept kommer under de närmsta dagarna. Som vanligt när jag dukar upp till något speciellt så är det Indiska som gäller! Deras färgglada saker är glädje i kvadrat för mig.
Filodegskorgar med potatismos och chevre
Filodegskorgar med potatismos och chevre, bakom ser ni jordgubbsallad med rostade nötter
DSC_0084
Älska färg på påsken! Jag blir alltid så kreativ då jag går in i Indiskas butiker. Sedan är jag också så svag för turkost i precis alla toner.
Lammracks med örtsås
Lammracks med örtsås och stekta tomater, himmel vad gott!
Vit chokladmousse lemoncurd
och grand finale: Vit chokladmousse med lemoncurd. Naaaaa, inte så pjåkigt!

Linda

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *