Oleana & Friends – Nyfunnen favoritbutik

Oleana & Friends 3
Jag var förbi en av mina nyfunna favoritbutiker – Oleana & Friends – en sväng efter jobbet. Då jag senast var där kunde jag inte glömma en så fin halsduk/sjal som de hade. Oleana & Friends ligger på Mäster Samuelsgatan 10 (mellan Biblioteksg. och Norrlandsg. i Stockholm). En ballerina skyltade upp med vårens mode i en uppoppad ballerinamodevisning. Ärligt talat så borde alla modevisningar vara sådana här gladpiller. Ovan ser ni kläder från svenska Holebrook till vänster. Kommer inte ihåg tyvärr varifrån kläderna till höger kommer ifrån.
Oleana & Friends 2
Sötaste Jannic och hennes lika söta mamma driver butiken. Den här klänningen från Ti-Mo och koftan, ja, hela outfiten, vill jag så gärna ha. Klänningen är fodrad nedtill, det gör att den inte blir genomskinlig och smått tyngre så den inte flyger upp. Den är en sådan dröm och tillsammans med den mjukt bruna, längre koftan. Dröm!
Oleana & Friends
Ballerinan visade kläder från Rosemunde, till vänster, och Heart of Lovikka till höger. Så fina!
Oleana & Friends
Jepp, kom hem med halsduken. Hade också på mig min älskade Holebrook kofta/jacka som är mitt favoritplagg just nu. Ni ser den på ballerinan på bilden överst i marinblått. Kom hem till två små gullungar som absolut skulle ha mer chokladmousse med mint. Annie sa att den t o m var godare än chokladpudding, det ni!

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *