Födelsedagsmiddag aka trerätters på en vardag

PicMonkey Collage
Igår rusade jag hem från jobbet och fixade ihop en födelsedagsmiddag till Magdas pappa (och Annies låtsaspappa). Självklart hade jag förberett. Mintchokladmoussen gjorde jag kvällen innan, korv med tillbehör köptes på Korvfestivalen och all handling till allt runtomkring gjorde jag igår kväll med Magda. Det blev väldigt lyckat, allt blev sådär utomjordiskt gott och rätt i smakerna. Men visst var det lite missöden på vägen. Jag hade köpt fin äppeljuice på Systemet, ställt i kylen. Min kyl är alltid överlastad, så när jag öppnade kylen flög flaskan ut, gjorde hack i golvet och gick i tusen bitar. Så här såg menyn ut:
Förrätt: Grillad Halloumi med tryffelhonung och fetakuber med vindruvshalva
Huvudrätt: Rödvinskorv, korvbröd, tryffelmajonäs (köpt från restaurang Printz), till det ugnsrostad potatis och citrusslungad sallad
Efterrätt: Chokladmousse med mint
NÖJD!
Ps. recept on its way

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *