Veckomenyn och Lakritspannacotta

Veckomenyn
Dags för ny fräsch vecka. Jag önskar att jag kunde berätta allt som är på G just nu, men det är lite hemligstämpel på flera saker. Men ni kommer få veta snart, en sak i taget. Dessa små hemlighetsprojekt är av det positiva slaget, men kräver en hel del insats, en massa engagemang, tid och bortprioteringar. Utöver det så har det varit mycket på bloggfronten. Jag är festivalbloggare för lakritsfestivalen såväl som korvfestivalen, superroligt! Men jag har känt mig väldigt trött och sliten på sista tiden av alla trådar som man ska hålla i. Jag tog ett bra beslut häromdagen, att sluta i Styrelsen för bostadsrättsföreningen. Jag har suttit i Styrelsen i två år nu, först som suppleant och sedan som ledamot. Min lott har varit alla överlåtelser, bankkontakter, panter, lägenhetsutdrag osv. Givande, men oerhört tidskrävande. Vill ägna den tiden åt barnen nu. Min yngsta dotter Magda sover fortfarande inte speciellt bra, rätt oroligt, och vaknar runt 5 snåret på mornarna.
Paj med ugnsrostade grönsaker och pesto
Sticky Chicken – Lyckad kombo
Lax på saltbädd med lime- och vitlökssmör – Skulle kunna äta den den varje dag!
Falukorvsring fylld med äpple och ost – Tacksam rätt minst sagt
Pannacotta
Om ni inte är trötta på lakrits så föreslår jag en smältande len lakritspannacotta till helgen. Så god med lite vispad grädde och hallon

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *