Ny leverans, och denna gång med deliprodukter

MatHem
Ny leverans med proppfulla kassar från MatHem, vardagsräddaren! Barnkassen med varor och recept för 5 måltider fix och färdig. Inte minst blir man alltid glad över deras bemötande, de som levererar är alltid glada, önskar trevlig kväll. Om man vill får man mess med leveranstid och de håller tiderna. Om de blir försenade får man nytt mess om att det är en liten försening.
MatHem
Beställde även med saker från deras Deli till helgmyset. Missa inte deras Deli! De samarbetar bl a med fantastiska Erssons Fisk & Deli (som har världens bästa musslor, rökta räkor och egen aioli). Så här ser ni helgens mys: rökta räkor och aioli levererade direkt till dörren av MatHem. Från delin kommer också Tunnbröd från Dahlbergs hembageri Piteå. Det tunnbrödet är i ett slag för sig, särskilt tillsammans med Västerbottenost och in i ugnen några minutrar.

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *