Tessin – Sommarresan bokad!!

ticino

Sommarresan är bokad!!! Jag är så glad att jag skuttar runt som på små moln här hemma. Jag och Annie åker till Tessin, den italienska delen av Schweiz. nästan en vecka av sol, bad och mys.

Jag har aldrig varit i Tessin, har ni? Vill gärna ha tips på vad man ska se, äta och göra där. Vi bor hos mina nära vänner som har hus (och pool) i Lugano. Vi kommer vara mycket med dem, men vill göra lite saker på egen hand också.

Vi skulle ha åkt förra året, men jag var inte redo att vara ifrån Magda, som då inte ens var 2 år, så många dagar. I år känns det ok.

Linda

0 kommentarer

  1. Åhhhh vad härligt! Jag har bara varit på korta besök i Tessin men åka båt på sjön, åka upp i bergen, en tur till Milano, strosa runt och inte minst god mat! 🙂 Och om ni flyger till Zurich eller Geneve: SPRUENGLI :-)) Kram från Lotta-i-Lund aka schweizälskare

    • Jag längtar och det är så roligt att Annie tycker det största kommer bli att vi ska bada i pool och köpa vit Toblerone på flygplatsen:-) Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *