Ostbrickans Rolls Royce

OSTBRICKA
Nå, vad säger ni om den här ostbrickan. Gudomlig! Det här är förra lördagens mys. Bästa ostarna på ett bräde: Brillat Savarin (bästa), Roquefort, färskost, chèvre och Gruyere. Så ser en perfekt mix ut: hårda, mjuka, milda, starka. Lite charkuterier, oliver, päron och goda kex.
DSC_0138
Till ostarna de roligaste, läckraste tillbehören, inhandlade på Urban Deli: Tryffelhonung med mycket smak av äkta tryffel och marmelad på kokos och passion. Passar väldigt bra till Brillat Savarin, chevre och färskost.
DSC_0140
Fikonmarmelad passar verkligen till alla ostar inklusive de hårda och marmelad på röda frukter passar utmärkt till Roquefort. gissa hur det var att dyka in i den här ostbrickan.

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *