Indiska Sommar 2014 – Interiör – Artistiskt och Färgstarkt

Indiska Sommar 2014 - Interiör

I maj kommer nästa tema, det artistiska och färgstarka. massor med snyggt till balkong, trädgård och picknick. Deras take-away muggar är jag totalt kär i sedan de kom under 2013. Nu i nya läckra färger och mönster. Indiska Sommar 2014 - Interiör
Soft med hängmatta. Drömmen att få ligga där och läsa pockets. Gillar deras lyktor och tygvimplar som kommer i flera mönster och färger. Deras plastmattor har jag alltid till balkongen. Indiska Sommar 2014 - Interiör - Artistiskt färgstarkt
Tårtfatet och muggar som passar perfekt på picknick, trädgård eller balkong. Förra året inredde jag min balkong helt och hållet med saker från Indiska, och det kommer jag göra i år också.

Linda

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *