Indiska – Vårens kollektion

Indiska
Imorgon onsdag presenterar Indiska sin sommarkollektion. Det som är ute NU är Vårkollektionen 2014 och det tänkte jag visa er i det här inlägget. Vårkollektionen är uppdelad på det grafiska, det grönt poetiska och det färgstarkt artistiska. Dessutom riktigt härliga saker till påsk i min favoritfärg turkost och korall. Indiska
Deras Maharaniägg har jag suktat efter länge, i år är det hög tid att skaffa några. De krackelerade äggen hade jag på förra årets påskbord och de är så fina. Besticken på bilden med handtag i korall har jag i turkost. Snyggaste salladsbesticken som verkligen lyser upp.
DSC_0269
Hur söta är inte dessa äggkoppar med tillhörande sked! Tekopparna har jag med turkost öra. Nu med öra i korall.
indiskaÄggställningen, tja, den är ju bara helt oemotståndlig! Vilken frukost skulle inte den muntra upp. Tyckte det var mer härliga kuddar än någonsin tidigare, riktigt fina!
Indiska
Den här turkosa färgen, de små tesilarna med en liten porslinkopp som hänge, sött!Indiska vår 2014
Textilierna var finare n någonsin. Gardinen med fjärilar på, så vacker. Motivet med fjärilar finns på även på t ex deras servetter och koppar.
indiska
Härligt mild grön ton
Indiska vår 2014 GRAFISKT
Snygga kuddar i mönster och en hel del med djur på.
Indiska vår 2014 kläder
Snygg klänning och deras kortkjolsmodell är riktigt kanon på. Jag har en som är guldig som jag nästan använde sönder i julas och nyår, sitter helt perfekt och lagom kort. Solglasögonen i turkost och leopard, hur snygga som helst! Det var här och NU. På onsdag spanar jag in vad som kommer till sommaren, ser fram emot deras balkonginredning, sommarporslin, textilier mm mm. Följ mig på Instagram (#matstugan) så visar jag både där och här Indiskas sommarkollektion 2014.

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *