Födelsedagsbarnet och Bajstårtan

FödelsedagHipp Hipp Hurra för min lilla skrutt som fyller hela 6 år idag. Hon fick en massa inredning till sitt Lundby Dockskåp. Som ni ser så var det väldigt uppskattat.BajstårtaKlockan 6 väckte vi henne med presenter, sång och den här oemotståndliga bajstårtan som är tradition i vår lilla familj nu. Ni som varit med ett tag vet ju att jag alltid gör den till barnen. Det är massa Mariekex, kakao, smör. Mums! Recept kommer.BajstårtaMan skär den i skivor och dricker såklart Kissaft till (Äppeljuice) bajstårtan, istället för servett så får man lite toapapper. Ja, ja , rätt barnsligt, men vansinnigt roligt (och GOTT)födelsedagNu ska Annie få följa med till jobbet och vi ska äta lunch på stan, köpa någon mer present och bara mysa. Ha en härlig onsdag!

Linda

0 kommentarer

  1. Underbar tårta. Den hade Charles gillat, han är verkligen i kiss och bajsåldern. Bajsboken ska läsas var och varannan kväll …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *